Levering:

Normalt har du varene på postkontoret 2-3 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Fast pris på 79 kr for pakker med sporing. Pakker sendes med Postens Klimanøytrale Servicepakke til nærmeste postkontor/post i butikk. Du blir varslet på sms og/eller e-post når pakken har ankommet utleveringsstedet. 

RETUR:

Vi har ikke fri retur så retur må dekkes av kjøper. Vi sender ikke med returlapp. Returadresse:  PASCAL WEAR AS, Løkketangen 26a , 1337 sandvika.

Returpakker kan enkelt bestilles på https://sending.posten.no/bestill/pakke

Ikke ring oss hvis du skal returnere varer. Du trenger kun å fylle ut angreskjemaet og sende det tilbake sammen med varen(e) du skal returnere. 


Du har en ukes frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli belastet med et gebyr for uavhentet pakke på kroner 350 NOK inkl. mva

Vi behandler alle returer fortløpende, men en liten behandlingstid må påregnes. Transporten fra deg til oss kan variere. Du får refusjon fra oss når din retur er ferdig prosessert. Om du ikke har fått din refusjon innen 14 normale virkedager må du gjerne kontakte oss for en oppdatert status.

Du har en ukes frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer. I tillegg, vil du bli belastet med et gebyr på kroner 350 NOK inkl. mva

Hvis det haster så ring eller send mail hei@pascalwear.no  tlf: 979 60 802

 

Betaling

 
kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 250,- .